Standard.al
Daily Archives

1 September, 2017

Helmohen 120 persona

Banorët e fshatrave të Gjevgjelisë, Stojakovo, Bogorodica dhe Selemlija janë helmuar nga bakteria “Escherichia coli”. 120 persona…