Standard.al

Veliaj krahason veten me Jezusin: E vetmja herë që përdori dhunën ishte kundrejt tregtarëve…

0

Kryetari i Bashkisë Erion Veliaj, ka zhvilluar një takim me drejtorët e shkollave të Tiranës para nisjes së vitit të ri shkollor.

Veliaj nuk ka harruar të kujtojë drejtorët të mos lejojnë tregtarët ambulantë të shesin jashtë dyerve të shkollave.

Për ta ilustruar se puna që ai po bën në Tiranë duke larguar tregtarët ambulantë është në favor të komunitetit, Veliaj solli shembullin e Jezu Krishtit.

Veliaj tha:
Dhe Jezui, që ishte njeriu më i qetë në botë, një herë të vetme që ai përdori dhunën ishte kur largoi tregtarët që shisnin brenda në Tempullin e Shenjtë.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.