Standard.al

Nëse ju bëni këto veprime, atëherë është faji juaj që jeni ende single

0

Shumë femra në disa momente të jetës së tyre, mërziten me faktin që prej shumë kohësh nuk gjejnë dot një partner me të cilin të krijojnë një lidhje të gjatë dhe serioze. Shpesh ato fajsojnë meshkujt apo faktorë të tjerë, kur problem kryesor mund të jenë vetë. Sipas ekspertëve të marrëdhënieve, nëse ju bëni këto veprime, mundësitë janë që është faji juaj pse jeni ende single.

 

  • Nuk i kushtoni rëndësi rrjeteve sociale dhe ndoshta nuk postoni foto tërheqëse. Duhet të kuptoni rëndësinë e tyre.
  • Vonoheni shumë për t’ju përgjigjur mesazheve ose thirrjeve
  • Nuk shprehni mjaftueshëm interes karshi personave të tjerë.
  • Nuk ndiheni gati të krijoni një lidhje
  • Përqendroheni te gjërat negative të një personi
  • Mendoni se ka dicka që nuk shkon me ju
  • Besoni që nuk do funksionojë
  • Nuk keni kohë
  • Nuk e keni aspak prioritet në jetën tuaj, ndoshta edhe pa dashje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.