Standard.al

E pa besueshme ky njeri ushqehet me energji elektrike (VIDEO)

0

42 vjeçari Naresh Kumar ka fituar pseudonimin “Njeriu llambë” pasi thotë se ushqehet me energji elektrike. Naresh Kumar nga Muzzafarnagar, në Uttar Pradesh, India veriore thotë se lejon që energjia elektrike të rrjedh nëpër trupin e tij sa herë që ai është i uritur dhe nuk ndjen dhimbje apo goditje kur prek telat e energjisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.