Standard.al

Ilirida, të vërtetat e jashtëzakonshme (VIDEO)

0

Maqedonia e lashtë dhe ajo e sotme… Një udhëtim që zbulon të vërtetat, rrënjët, deformimet.

Cila është lidhja mes Maqedonisë së lashtë dhe asaj të sotme? Si manipulohet historia? Gazetari Marin Mema sjell një investigim në qendrat kryesore. Çfarë fsheh nëntoka e tyre?

Ndiqni videon e plotë që sjell të vërtetat e jashtëzakonshme!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.