Këtë detaj ndoshta nuk e keni vënë re te kënga e re e Robertit (Video)

0

Robert Berisha bashkëshorti i Nora Istrefit, së fundmi ka sjell një këngë shumë ritmike, shkruan “Kosovarja”.

Kënga në fjalë titullohet “Margarita”, dhe është punuar edhe me videoklip.

Kënga në fjalë është një këngë mjaftë ritmike dhe teksti i kushtohet një vajze e cila në asnjë sekuencë filmike nuk shihet në spotin e kësaj këngë.

Protagonistë kryesorë janë

Roberti që edhe e këndon këngën dhe klarinetisti i cili e përcjell në çdo hap këngëtarin. Sikur të ishte “Margarita”!

Ky është vetëm një detaj të cilin ndoshta qëllimisht e kanë lëshuar.

Mos Nora ka pas gisht në këtë detaj, e i ka thënë Robertit mos merr vajza në spot?

Lini nje pergjigje