Standard.al

Pa energji elektrike prej orësh, rikthehen dritat në Jug. Ja arsyeja e ndërprerjes

1

Megjithëse jemi në pikun e sezonit turistik, ku pushues dhe turistë të shumë po kalojnë pushimet në Jug të vendit, një problem i madh është vënë re këto ditë, mungesa e energjisë elektrike.

 

 

Edhe ditën e sotme, për shkak të një defekti te linja 220 KV të OST-së disa nënstacione të OSHEE kanë dalë jashtë pune duke lënë një pjesë të jugut pa energji elektrike.

Pas riparimit energjia është rikthyer në të gjitha zonat.

 

1 Comment
  1. Fonsi says

    U rikthye energjia per 5 minuta dhe iku prape. Neser ikim edhe ne pushuesit neper shtepia dhe te hane opingat e veta keta qe votuan presorin e vizatimit edhe nje here.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.