Standard.al

Këto pozicione të Jogës përmirësojnë tretjen

0

Tretja e ushqimit shpesh shkakton shumë probleme shëndetësore tek njerëzit.

Përveç dhimbjes, problemet e tretjes mund të çojnë në një sërë çrregullimesh tjera, transmeton Klan Kosova.

Problemet e tretjes shpesh vijnë nga ushqimi jo i rregullt, dietat e dëmshme si dhe stresi.

Njerëzit shpesh zgjedhin të pinë ilaçe për ta përmirësuar tretjen, por ekziston edhe një formë natyrale për ta zgjidhur këtë problem – joga

Më poshtë janë disa pozicione të jogës të cilat iu ndihmojnë në sistemin e tretjes së ushqimit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.