Standard.al

VIDEO/ Nuk keni për ta besuar…Njerëzit me superfuqi ekzistojnë vërtetë

0

A doni të njiheni me njerëzit me fuqi “mbinatyrore”? Tim Cridland, i njohur si Zamora, mbizotëron një fenomen të çuditshëm për shumë vite, ai është në gjendje që të lëvizë rruazat e gjakut, duke i shpuar ato.

Sipas mjekësisë, Cridland ka lindur me një gjendje gjenetike e cila bën që ai të mos ndjejë dhimbje. Megjithatë, ai thotë se këtë e arrin përmes fuqisë së mendjes, përmes të cilës e kapërcen dhimbjen.

Ky është vetëm një nga rastet e rralla dhe shumë të çuditshme të njerëzve që posedojnë fuqi të mbinatyrshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.