Standard.al

Reklamat për kokainë në vitet e ’70-ta, që do ishin rreptësisht të ndaluara ditëve të sotme (Foto)

0

Pas vitit 1970, kokaina ishte shumë e popullarizuar në Shtetet e Bashkuara dhe reklamohej në masë të madhe.

Modelet më të famshme, pozonin pranë substancës dehëse, në atë që sot do ishte rreptësisht e ndaluar.

Për ta bërë më trendi, shfaqeshin edhe veglat e ndryshme që ndihmojnë në përdorim, të gjitha nga metalet e shkëlqyera dhe ari, të mbuluara me diamante dhe zhad.

Viti 1979 raportohet të jetë kulmi i konsumit të kokainës, ku një në dhjetë amerikanë konsiderohej se ishte konsumues i rregullt.

Imazhet e mëposhtme i tregojnë disa nga rastet me ekstreme të reklamimit të kokainës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.