Standard.al

Pezullim lundrimi pas vdekjes së turistes ruse/ “Rebelohen” pronarët e mjeteve të ujit: Mos na i bllokoni mjetet ujore

1

Të gjithë subjektet e licencuara të mjeteve ujore, motorë, skafe, mjete lundruese kanë protestuar në plazhin e Durrësit, pasi policia kufitare ka bllokuar lundrimin e çdo mjeti ujor, pezullimi pas vdekjes së ruses bllokuan komplet lundrimin.

Policia kufitare u ka thënë ‘mos nxirrni mjete ujore në det (jo me shkrim) sepse do të gjobiteni’ dhe sot subjektet thonë që janë licencuar nga bashkia e Durrësit, kanë marrë lejet perkatëse, i kanë stacionet e motorëve të ujit, por që nuk lejohen të ushtrojnë aktivitetin e tyre. Ata thonë se dëmi është shumë i madh……

Pronarët kërkojnë anulimin e vendimit dhe të nisë aktiviteti që është bllokuar prej dy javësh.

1 Comment
  1. says

    Skafi është armë që shkrinë vëndin tonë. Është detyrë jona të garantojmë sigurinë turistike.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.