Standard.al

Fëmija me njohuri të mëdha për dinozaurët, gjen gabimin e ekspertëve (FOTO)

0

Charlie Edwards ka qenë duke vizituar në një muze të Londrës, kur ka vërejtur se poshtë figurës së një dinozauri nuk ishte përshkrimi duhur.

Poshtë një skeleti ka qenë e shkruar se është mishngrënës, ndërsa ai ishte barngrënës me sqep, transmeton Telegrafi.

Dinozauri barngrënës që i ishte ndryshuar përshkrimi

“Më erdhi keq t’ju thosha se e keni gabim, megjithëse besoj shumë në njohuritë që ka biri im”, ka thënë nëna e tij lidhur me rastin.

Mirëpo, ajo e ka shkruar një email dhe iu ka drejtuar zyrtarëve të muzeut, duke e shpjeguar në detaje ngatërrimin që ka mundur të ndodhte.

Pas kësaj asaj i është kthyer përgjigjja, ku thuhet se fëmija i saj kishte të drejtë, ndërsa gabimi ishte bërë pa dashje nga vullnetarët e angazhuar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.