Standard.al

Skandali në Drimadhë/ Bashkia  harron pastrimin dhe turizmin. Perla e jugut po shkatërrohet (FOTO)

0

Nuk kanë të mbaruar skandalet në plazhet jugore të Shqipëisë.

Pastërtia e cila duhet të jetë ‘ylli’ i parë që duhet të kenë vendet bregdetare tek ne me sa duket nuk ka edhe aq rëndësi.

Jo më larg se një javë njëra nga perlat e jugut, Ksamili u mbulua nga ujërat e zeza të qytetit gjë që largoi qindra pushues të ndodhur aty.

Problemi i ndotjes dhe mos pastrimit nga bashkia vazhdon të jetë në disa nga plazhet më të bukura në jug.

Më poshtë do të shihni se si e ka harruar bashkia edhe plazhin e Drimadhës, një plazh ky i zbuluar vitet e fundit si një nga diamantë e cmuar të bregdetit shqiptar.

Bashkia me sa duket ka marrë pushimet dhe nuk i intereson se cfarë ndodh me plerat të cilat mbushin rrugët dhe përhapin epidemitë.

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.