Standard.al

“Rrëzoi” nga froni edhe Bill Gates: Ja kush është njeriu i ri më i pasur në botë

0

Jeff Bezos, kreu i kompanisë Amazon.com ia kaluar miliarderit të teknologjisë Bill Gates, duke u bërë njeriu më i pasur në botë, kjo për shkak të rritjes mjaft të shpejtë në vlerë të aksioneve të kompanisë.

Sipas revistës Forbes, ai ka një pasuri prej 90.6 miliardë dollarë. Bezos është tani aktiv edhe në industrinë e hapësirës.

Po sipas revistës Forbes, gjatë vitit 2016 Bill Gates ka dhuruar 31.1 miliard dollarë për bamirësi dhe ka një pasuri prej 90.1 miliardë dollarësh.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.