Jo më kot quhet ‘bomba’ e instagramit, shihni VIDEOT dhe FOTOT dhe mohojeni po të doni

0

Ajo është njëra ndër femrat më ‘hot’, që keni parë në rrjetet sociale. Në instagram atë mund ta gjeni si CJ Miles dhe ka shumë ndjekës. Këtë më së miri e dëshmojnë format e saj bombastike të cilat ajo shumë shpesh i ekspozon.

Loading...

Im ur doctors ? prescribed ? #Lovedrug ❤️? Take me 3x daily ? by mouth ?? ?and have a gud fckn day????? @supeapp @thephotographer

A post shared by CJ Miles (@cjmiles8ig) on

Now Playing▶️ @ CjMilesOfficial.com ?? @eddiehundreds? @villashangrilalasvegas?

A post shared by CJ Miles (@cjmiles8ig) on

its hot?outside but its hotter inside?? @rlumrmusic ? Snapchat?MsCjMiles

A post shared by CJ Miles (@cjmiles8ig) on

 

Dont you wanna love me now? ?Supe.me/CjMiles? ?Snapchat/MsCjmiles?

A post shared by CJ Miles (@cjmiles8ig) on

 

Look at Gods creation?? captured beautiful sunset ? I wish i could paint our L?Ve

A post shared by CJ Miles (@cjmiles8ig) on

i still got time ? @supeapp @bagleyphoto_

A post shared by CJ Miles (@cjmiles8ig) on

 

?

A post shared by CJ Miles (@cjmiles8ig) on

 

Loading...

Lini nje pergjigje