Standard.al

Arratiset i dënuari nga burgu i Drenovës. Ja emri

0

Një i dënuar për vjedhje është arratisur nga burgu i Drenovës. Lajmi është bërë i ditur nga burimet policore.

Sipas tyre, Denis Radici i dënuar për vjedhur kishte marrë një leje shpërblyese.

Por pasi e ka mbaruar lejen, ai ka vendosur të largohet dhe të mos kthehet më në qelitë e burgut të Drenovës ku po vuante dënimin.

Nga të dhënat, mësohet se Radici ishte arrestuar në vitin 2013 për vjedhjen e një banese.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.