Standard.al

Provokoi të dashurën për të parë besnikërinë e saj, vajza befason të gjithë (Foto)

0

Provokimet dhe propozimet qesharake në rrjetet sociale po shtohen cdo ditë, ndërsa demaskimet e tyre

nuk ndalen.

Por, ka dhe nga ato provokimet ku djemtë duan të provojnë besnikërinë e të dashurës së tyre. Këtë herë

bëhet fjalë për nja djalë nga Tirana. Ai ka zgjedhur t’i bëjë një lojë të dashurës së tij dhe më pas ta ftojë për

në plazh.

Vajza, nuk ka rënë pre e kësaj loje. Ai hiqet si një person tjetër që thjesht i shpreh dashurië, por vajza

tregohet indiferente në çdo mesazh që i kthen.

Kur e fton që të dalin në plazh, atëherë ajo e refuzon duke i thënë se dhe do t’i bëjë bllok.

Aty djali ka preferuar t’i tregojë se kush është dhe biseda si më poshtë:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.