Standard.al

“Fate të Kryqëzuara”/ Denis braktis Xhansunë dhe dorëzon Emren tek shërbimi social, ajo tenton vetëvrasjen

0

Asuman shkon në shtëpinë e Dilarës për t’i marrë para duke e shantazhuar se do t’i tregojë Ozanit të vërtetën, se kush është i ati. Harun mbërrin në kohë dhe dëbon nga shtëpia Asunë. Dilara tronditet që të gjithë e dinë të vërtetën. Xhihani thërret komisarin në rmën e tij dhe i kërkon të kontrollojnë për çdo gjë të jashtëligjshme.

Xhihan hedh dyshimet rreth Harunit. Dilarës i kujtohet Hazalli. Hazall mendon se Dilara nuk e ka dashur ndaj e ka harruar aq lehtë. Dilara shkon menjëherë në shtëpinë e Hazallit dhe i kërkon falje. Ajo e fal. Mithat bëhet xheloz për Damirin dhe i bën Hazallit skenë xhelozie.

Xhansu i tregon Denisit të vërtetën për Ozanin ndërsa ai kujton situatën e tij të ngjashme. Damir bëhet xheloz për Mithatin dhe vihet në kërkim të të dhënave rreth tij. Xhansu paralizohet sërish dhe humb kontrollin e karrocës. Denis dëgjon të qarat e Xhansusë. Karroca bie në pishinë por fëmijën e kishte marrë më parë Kerimani. Xhansusë i bie të kët.

Denis u kthen Emrenë punonjësve socialë. Në lajme shpërthen skandali i familjes që ka shitur fëmijën për para. Dilara mban afër Harunin dhe Allazin edhe pse ende nuk i kujtohen. Hazall përpiqet t’i shmanget Damirit. Harun përsërit skenën e dasmës së tij me Dilarën. Damir i shkon Hazallit në shtëpi kur ajo i shmanget duke i thënë se është e sëmurë. Hazall gëzohet.

Njeriu i Damirit ndjek pas Mithatin dhe e shikon në polici. Denis i shkruan një letër ndarjeje Xhansusë dhe ikën nga shtëpia. Ekrem mëson se Xhandan i ka shitur shtëpinë pa i thënë gjë. Xhihan mëson se Harun është bërë ortak me Damirin. Ozkan i tregon Ozanit se Asu është e dyshuar për vrasje. Calltaj ndjek pas Damirin dhe kupton se ai është vënë pas Hazallit.

Dilara kujton Allazin dhe Damirin. Policia merr në pyetje Harunin. Dilara refuzon të largohet nga shtëpia kur Xhihani i kërkon të shpërngulet për çështje sigurie. Ozan heq dorë nga idea për të ndihmuar Asunë pasi nuk do që të ndihmojë më Dilarën. Asu mëson se Xhandanin e kanë vrarë. Komisari lë në zyrë Harunin me avokatin dhe i përgjon bisëdën për t’i futur në kurth. Kriminelët vihen në kërkim të Asus. Ajo arrin të arratiset dhe i kërkon ndihmë Damirit duke i thënë të vërtetën.

Xhansu nuk ha. Xhani sëmuret dhe Keriman detyrohet të lërë vetëm Xhansunë. Dilarës i kujtohet çdo gjë rreth Allazit. Xhihani është i mërzitur për gjendjen e Dilarës. Rahmi nxhehet me Xhihanin që ka ende shpresa për Dilarën, pas gjërave që ajo i ka bërë. Xhihan i shkon Xhansusë në shtëpi dhe e gjen pa ndjenja pasi ka pirë ilaçe. Xhihan e dërgon në urgjencë.

Hazall bën një aksident të lehtë me makinë. Ajo i kërkon ndihmë Xhihanit por ai e injoron. Hazall bëhet xheloze për Xhansunë. Policia rrugore ndalon Ozanin pasi ishte i pirë në timon. Ai i bën rezistencë ndaj e arrestojnë. Xhihan nuk i përgjigjet telefonatës së Ozanit. Xhansu zgjohet dhe i kërkon Xhihanit të mbajë sekret tentativën e saj për vetëvrasje./revistawho/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.