Standard.al

VIDEO incidenti në takimin e grupimit anti-Basha. Pjesëmarrësi: Nuk kam ardhur këtu për …

0

Takimi i grupit kundër Bashes ne Akademine e Arteve ne Tiranë është shoqëruar me një incident ditën e sotme.

Njëri prej demokratëve të pranishëm, është ngritur teksa në podium fliste Besnik Mustafaj dhe është shprehur i revoltuar.

“Unë nuk kam ardhur të dëgjoj retorikat pse humbëm se keni qenë aty në PD nuk keni folur asnjë llaf, nuk keni kërkuar, meqë qenka kështu, mirupafshim” dhe u largua nga salla.

Pas kësaj ndodhie, vijoi normalisht takimi me anëtarë të PD që mbajtën fjalën në podium.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.