Standard.al

Çfarë duan në të vërtet meshkujt në shtrat?

0

Çfarë thonë specialistët?

Meshkujve u pëlqejnë shumë përkëdheljet.

Veshjet intime

Nëse vishesh me të brendshme seksi dhe me taka, sigurisht që do kesh sukses, por gjithmonë nëse di t’i mbash si duhet. Sepse për ata veshja më seksi është feminiliteti. Më tepër, madje, u pëlqen mënyra si lëviz dhe i provokon.

Fjala e specialistit: “Për meshkujt veshjet intime kanë rolin e një ambalazhi. E rëndësishme është dhurata.” . Ki parasysh që pjesët me mbushje që e bëjnë gjoksin të duket më i fryrë, janë një truk i mirë për një mbrëmje romantike, por nuk duhet ta ekzagjerosh dhe sidomos nuk këshillohen nëse ajo mbrëmje do vijojë në një dhomë gjumi. Ndihen të zhgënjyer dhe dëshira bie.

Ngacmimi oral

Ngacmimi oral mund të rezultojë  intensiv, aq sa shumë burra e preferojnë edhe më tepër se seksi klasik se e ndjejnë si përmbushjen e të gjitha kënaqësive. Eksitimi arrin kulmin kur hyjnë në lojë edhe duart.

Fantazi pa kufi

Gjërat që mendon thuaji! Të jesh e sigurt që ata e mirëpresin. Fol për seksin edhe kur nuk je në shtrat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.