Standard.al

Reforma në drejtësi, thirrja e rëndësishme e ambasadës së SHBA për shqiptarët

0

SHBA dhe ambasada në Tiranë janë impenjuar në maksimum për Reformën në Drejtësi dhe për këtë arsye sot kanë bërë një thirrje për të aplikuar e për tu bërë pjesë e saj.

“Shumë shqiptarë patriotë kanë aplikuar tashmë për të shërbyer në KLGJ dhe KLP, por nevojiten edhe më shumë ekspertë”, shkruan ambasada e SHBA-së në faqen e saj në në Facebook.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.