Standard.al

“Bllokohet” Facebook, probleme në Europë dhe Shqipëri

0

Rrjeti social më i madh në botë Facebook është bllokuar për disa minuta në disa shtete të Europës, përfshirë dhe Shqipërinë.

Mediat britanike kanë publikuar një hartë Down Detector, e cila tregon se faqja është poshtë për përdoruesit në të gjithë Evropën.

Teksa përdoruesit klikonin në Facebook, aty shkruhej “Faqja nuk është e disponueshme për momentin”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.