Standard.al

Nuk do ta besoni/ Këto janë pishinat më luksoze në gjithë botën (Foto)

0

Imagjinoni diçka të mahnitshme.

Janë pishinat e ndërtuara mbi objekte të mëdha, ose në mjedise tjera natyrore..

Ju aty mund të kaloni momente ose edhe pushime të mrekullueshme.

Vetëm paramendoni se sa mirë do të ndjeheni kur notoni aq lartë duke qenë shumë afër me diellin

Këto vende i gjeni në Greqi, Itali, Maldive dhe Zvicër.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.