Standard.al
1 Comment
  1. zaho says

    Po o turkoshake te pjerdhur, doni te hyni ne evrope ju ! Siç duket asnje nuk je shikon keto leshserihalet turke pervrç turqeve dhe turkoshakeve shqiptar!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.