Standard.al

Njihuni me ëmbëlsirat më të frikshme që keni parë ndonjëherë (VIDEO)

0

Këto gjëra në dukje plehra dhe të neveritshme në të vërtetë janë ëmbëlsira të shijshme.

Ato janë të realizuara nga Katerine Day. Ajo mund ta kthejë gjithçka në një ëmbëlsirë të frikshme. Mbetet vetem tek ju, nëse do të guxonit ta shijonit një fetë “tortë horror”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.