Standard.al

Lajm fantastik për femrat. Ky eshtë riboti që do t’ju shpëtojë

0

Zhvillimi i teknologjisë sa vjen dhe bëhet më madhë. por kjo që ka ndodhur në Spanjë është një arritje shumë e madhe për ditët tona.

TEO është roboti i krijuar në Spanjë që përdoret për hekurosjen e rrobave, shkruan standard.al.Roboti ka të instaluar një kamera në kokë që i jep një paraqitje 3D të asaj që do hekurosë.

Ndërkohë është në procesin e përsosjes pasi i duhet ndihma e njeriut për të vendosur dhe për të lëvizur materialin në mënyrë që të mos digjet. Roboti është i gjatë 1.80 metra dhe peshon 80 kg.

Krijimi i tij ka filluar që në 2012, ndërsa nuk dihet se kur do të dalë në treg.
Me krijimin e TEO kjo është një feshtë për të gjitha femrat pasi do shmangnin një nga punët që io streson më shumë./standard.al

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.