Standard.al

“Doktor, dua të zbadhoj çik fare gjoksin”, shpërthen kirurgu i njohur: Do t’ju thyej brinjët po më erdhët në klinikë

0

Kirurgu i njohur Skerdi Faria ka publikuar një bisedë virtuale në rrjetet sociale një vajzë, e cila i ka kërkuar ndërhyrje për zmadhimin e gjoksit.

Pasi e ka pyetur për moshën, mjeku është irrituar dhe ka shpërthyer, pasi sipas tij vajzat në moshë të vogël i shohin ndërhyrjet kirrugjikale si modë dhe duket sikur janë në garë me njëra tjetrën.

Për më tepër nga biseda me klienten 18-vjeçare, lexoni mesazhet e shkëmbyera dhe statusin që bën mjeku për të gjitha të interesuarat para se të vendosin të bëjnë ndërhyrje kirurgjikale.

 

skewrdi_okk.jpg

 

 

ske.jpg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.