Standard.al

Ky është rendi i ri i selfie-s nëpër rrjete, e sigurtë nuk i rezistoni dot(Foto)

0

Fustani-shalqi është trendi më i ri në Instagram. Mjafton një shalqi, një thikë për ta prerë dhe poza e gëzueshme (duke marrë të mirëqenë që keni celular dhe profil në Instagram).

Fansat e “hashtag”-ut #watermelondress kanë treguar talentin e tyre në realizimin e fotove me shalqi.

Si funksionon? E thjeshtë fare: ai që bën foton mban në dorë pranë aparatit një pjesë të vogël shalqiri, për të krijuar iluzionin se personi të cilit po i bëhet fotoja e ka veshur frutin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.