Standard.al

(FOTO) Mërgim Mavraj rrëmben pushkën, del për gjah në Bjeshkë

0

Mbrojtësi i kombëtares shqiptare dhe Hamburgut, Mërgim Mavraj, ndodhet në vendlindjen e tij në Istog gjatë pushimeve para se të fillojë grumbullimi për sezonin e ri.

mavraj3

 Ai ka zgjedhur një mënyrë mjaft të veçantë për të kaluar kohën e lirë teksa ka marrë pushkën dhe ka dalë për gjah në Bjeshkë.

mavraj2

mavraj1

mavraj

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.