Standard.al

E dashura i injektoi viagra në ëmbëlsirë, ajo që i ndodh më pas…shokuese (VIDEO)

0

Në një eksperiment social, një vajzë i injekton të dashurit të saj viagra në ëmbëlsirat që ai do të konsumojë dhe ajo që ndodh është e parashikueshme, por nuk përfundon ashtu siç pritej.

Efekti ishte i pritshëm dhe reagimi i djalit ishte epik. Atij iu desh t’i dretjohej spitalit për “t’u shëruar”.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme.


7988-8 by revistaime

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.