Standard.al

4 të arrestuar te “Rruga e Kombit”, u kapën me 47 kg drogë

0

4 persona kanë përfunduar në prangat e policisë së Lezhës, pasi u kapën me 47 kilogramë marijuanë. Të arresturit janë Gjergj Doda 29 – vjeç, Gjergj Prenga 21 – vjeç, Ndrecë Kola 27 – vjeç dhe Elton Kola 34 – vjeç.

Ata u ndaluan tek “Rruga e Kombit”, në vendin e quajtur Nënkalimi i Repsit.

Sipas policisë të arrestuarit ishin pozicionuar në këtë vend me dy makina, ku me njërën ruanin rrugën, ndërsa në makinën tjetër kishin futur drogën, të cilën e kishin paketuar dhe e kishin bërë gati për shitje.

Operacioni në fjalë u kodua “Gjegjan” dhe u finalizua pas një pune policore të mirëorganizuar

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.