Standard.al

VIDEO/ Ja çfarë ndodh nëse motorit të makinës i hidhni Coca-Cola dhe jo vaj

0

Faqja e makinave ‘Hydraulic Press Channel’ ka publikuar një video mjaft interesante, ku tregon se çfarë mund t’i ndodhë motorrit të një makine, nëse në vend të vajit mbushet me coca-cola.

Testi është bërë në një makinë të vjetër Ford Fiesta. Rezultati është pothuajse i parashikueshëm, por jo edhe aq tragjik sa mund të imagjinohet.

Për më shumë shikoni videon:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.