Standard.al

Baballarët që bëjnë gjithçka për fëmijët e tyre

0

Baballarët nuk kanë aq shumë lëvdata nga të tjerët për detyrën prindërore, ngase shumë besojnë se ata nuk janë aq të angazhuar sa nënat

Kjo nuk është e vërtetë për shumë fëmijë, ka plot baballarë në botë që dëshirojnë dhe kërkojnë më të mirën për fëmijët e tyre, pastaj ka baballarë që vërtet meritojnë një çmim për veprat e tyre, dhe se sa shumë përpiqen.

Disa nga këta baballarë bëjnë gjëra të mrekullueshme, që do të mbesin kujtim i fëmijës gjatë gjithë jetës.

1.Connor Harrison e kishte mundur kancerin 2 herë para se të mbushte 12 vjet, mirëpo kur i ishte kthyer herën e tretë familjarëve u ishte thënë se ai kishte rreth 11 javë për të jetuar. Ëndrra e Connor-it ishte të shihte një spektakël veturash, mirëpo nuk kishte asnjë në afërsi, kështu që babai i tij bëri apel në internet, duke pranuar përkrahje masive, ku në spektaklin që u krijua në afërsi të Connor-it u paraqitën 2200 vetura.

2.Një letër që ishte postuar në rrjetet sociale ka eksploduar. Njerëzit gjithandej janë emocionuar gjatë leximit të saj, letra e babait kushtuar djalit të tij homoseksual, që shkruan:

“E dëgjova bisedën tënde me Mike-n mbrëmë për planet që të më tregosh për orientimin tënd. E vetmja gjë që dua nga ti është të sjellësh lëng portokalli dhe bukë kur të kthehesh nga shkolla. Ne kemi dalë, ashtu siç ke dalë edhe ti. E kam ditur që je homoseksual qysh nga mosha 6 vjeçare, të kam dashur qysh nga lindja – Babi”

3.Prindërit nuk mund thjesht t’i thonë fëmijës që të lexojë, ata duhet t’i tregojnë. Ky baba po i demonstron vajzës së tij që leximi është kënaqësi, edhe kur je në transport publik. Ai madje e ka lëshuar ulësen e tij për vogëlushen. Fotografuesi që e kishte postuar këtë fotografi kishte shkruar: “Edhe pas një dite të gjatë në punë, babai e di se cila është puna e tij e vërtetë“, shkruan rtv21.tv.

4.Ky kamion i akullores është më shumë se i lezetshëm. Ideja e mrekullueshme e babait arriti atë që çdo prind dëshiron, ta bëjë të lumtur ferinë e vet. Edhe pse djaloshi i vogël është në karrige invalidore, babai i tij ka bërë gjithçka që ai të ndihet sa më mirë, duke menduar se po vozitë një kamion.

5.Nils Pickerd është një baba që beson në barazinë gjinore. Ai e jeton këtë me djalin e tij, i cili ndihet rehat në fustane. Kur të tjerët kishin filluar ta shihnin me një sy kritik djaloshin e vogël, babai i tij kishte ndërmarrë veprimin që do ta bënte djalin të ndihej i lirë, duke veshur edhe ai fustan e duke e shoqëruar fëminë e tij kudo.

6.Kur Gabriel Marshall ishte diagnostifikuar me kancer, babai Josh dhe e tërë familja ishin shokuar. Kanceri në fëmijëri është një nga gjërat më të vështirë për t’i përballuar. 8 vjeçari u përball me një lloj kanceri në tru, dhe kishte nevojë për operacion që la një shenjë të madhe në kokën e tij. Shenja është një gjë e vështirë për tu ambientuar me të, sidomos për fëmijët, andaj babai i tij bëri një tatuazh identik me shenjën e djalit të tij.

7.Një fotografi e postuar në reddit tregon një baba që qysh nga viti 2008 ka vizatuar gjëra interesante në paketimin e drekës së birit të tij. Kur njerëzit kreativë bëhen prindër, gjëra të mrekullueshme mund të ndodhin./21Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.