Të dhënat e fundit/ Këto janë mandatet për secilën forcë politike në vend

0

Numërohen 2793 nga 5362 kuti në rang kombëtar. Nga numërimi i më shumë se gjysmës së kutive, rezulton se Partia Socialiste ka 48,90% të votave, pra 73 mandate. PD 28,74%, 43 mandate, LSI 14,70%, 19 mandate, PDIU 14,70%, 4 mandate dhe PSD 0,72%, 1 mandat

Loading...

Mandatet:

PS 73

PD 43

LSI 19

PDIU 4

PSD 1

Loading...

Lini nje pergjigje