Standard.al

PS fiton në “aeroportin” drogës në Ishëm

0

Këto zgjedhje kanë pasur rezultate befasuese për Partinë Socailiste. Bie në sy se PS ka fituar edhe në zona ku ka pasur denoncime për kultivim dhe trafik droge.

Zona e Ishmit në Durrës u vu në qendër të vëmendjes dy vite më parë për shkak të një “aeroporti” nga ku niseshin avionët me drogë drejt Italisë.

Në zgjedhjet e 25 qershorit, PS ka fituar bindshëm edhe në Ishëm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.