FOTO/ Projeksioni i orës 13:00, PS nis rënien, PD nis të ngjitet. Ja rezultati i LSI

0

Numërimi i votave është afër gjysmës së kutive të votimit dhe nga të dhënat që publikohen nga KQZ-ja, duket se ka nisur të ndryshojë numri i votave për partitë politike.

Loading...

Kështu PS që në rang vendi ishte tek 50 për qind e votave në projeksionin e orës 13:00 ka rënë në 48 për qind.

Nga ana tjetër PD është rritur me 3 pikë. Deri në mesditë ishte tek 28 për qind e votave, ndërsa në orën 13:00 është mbi 31 për qind të votave.

Ndërsa LSI është në të njëjtat kuota tek 14.5 për qind deri në 15 për qind të votave.

Më poshtë keni rezultatet deri në orën 13:00.

Loading...

Lini nje pergjigje