Elbasani me surpriza, ja rezultati mes PS e PD

0

Në Elbasan, PS është në avantazh ndërsa ndiqet nga PD.

Loading...

Në bazë të rezultatit që prodhojnë 255 nga 591 kutitë e numëruara, Partia Socialiste udhëheq deri më tani Qarkun me 34625 vota ose 7 mandate, e ndjekur nga PD me 13717 vota ose 3 mandate.

Interesant është fakti i “luftës” që zhvillohet mes LSI dhe PDIU për vendin e tretë, ç’ka mund të konsiderohet si surpriza e këtyre zgjedhjeve për Qarkun pasi nga të dhënat paraprake dy këto parti kanë arritur të sigurojnë momentalisht 2 mandate.

Respektivisht LSI ka 16.8% të votave, ndërsa PDIU 15.4%.

Informacionet për çdo qark i gjeni këtu:

News

Loading...

Lini nje pergjigje