Standard.al

VIDEO SKANDAL/Vëzhguesi i LSI qëllohet me levë në kokë nga administratori i PS-së Kërrabë dhe 6 persona

0

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në Njësinë Administrative të Krrabës.

Personi në video është Elvi Cullhai, vëzhgues i LSI. Ai është goditur me levë në kokë nga administratori i Partisë Socialiste në Krrabë. Përfaqësuesi i PS ka qenë së bashku me 6 persona të tjerë gjatë dhunimit të vëzhguesit.

Sipa dëshmitarëve, Cullhai është qëlluar me levë nga Arjan Alldervishi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.