Standard.al

DENONCIMI/ Vlorë, mjeti me kutitë e votimit të fshatin Bishan ndërron intinerar

0

Automjeti me kutitë e fshatit Bishan nuk ka shkuar në qendrën e numërimit të votave, por ka përfunduar në spital.

Denoncimi është bërë nga Lëvizja Socialiste për Integrim, sipas të cilës synimi ka qenë manipulimi i votave.

Tanimë, mjeti me kutitë e votimit është shoqëruar për në qendrën e numërimit të votave në Vlorë.

Denoncimi:

Kutitë e fshatit Bishan me nr 4409 kanë devijuar itenerarin duke u shkëputur makinat e shoqërimit të komisionerëve të LSI.
Deputeti dhe simpatizuesit e LSI kanë bllokuar mjetin në spital deri në ardhjen e policisë dhe kanë kërkuar verifikim të plotë të situatës.
Gjithashtu kanë kërkuar edhe prezencën e prokurorisë për të marr masat e proçedurës penale sipas ligjit në rast të konstatimit të shkeljeve ligjore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.