Standard.al

FOTO/ Nesër zgjedhjet, por sot shqiptarët kanë shijuar plazhin

0

Në këto ditë të nxehta sigurisht që zgjedhja më e mirë ku mund të qetësoshesh është plazhi. Qyteti i Pogradecit ta jep këtë kënaqësi dhe freski duke u larguar pak nga monotonia dhe nga fushata elektorale. Qytetarët e këtij qyteti kanë gjetur zgjidhjen më të mirë sot ndoshta edhe duke reflektuar për ditën e nesërme.

Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika

Foto;Hamza Hatika

Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika

Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika
Foto;Hamza Hatika

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.