Çfarë ndodh gjatë skenave të seksit në sheshxhirim

0

1. Koreografët thirren për të ardhur në ndihmë
Duhet menduar mirë për të nxjerrë një skenë sa spontane edhe të hijshme, asgjë të përbashkët me seksin në jetën reale. Koreografët tregojnë lëvizjet në skenë së bashku me një kërcimtar dhe më pas ia u kalojnë ato aktorëve dhe regjisorëve. Dihet se asgjë nuk i lihet rastësisë, në mënyrë që akotrët të ndihen rehat me njëri-tjetrin.

Loading...

2. pjesët intime janë të mbuluara
Ndërkohë që ka shumë aktorë të lirshëm dhe ndihen komodë me lakuriqësinë e tyre, ekzistojnë gjithmonë nga ana tjetër këllëfët ngjyrë mishi për meshkujt, kurse për femrat ngjitës rezistent ndaj ujit.

3. Xhirimet nuk ngelen përgjysëm kur aktorja është gjatë ciklit menstrual

4. Sigurisht që ka dublantë, sidomos kur një skenë e tillë kërkon orë të zgjatura xhirimi.

5. Ereksionet ndodhin…dhe nuk ndodhin
Nëse ndodh, aktorja e di mirë që nuk e pret asgjë e frikshme, dhe nëse nuk ndoh nuk ndihet e refuzuar ose aspak seksi, sepse e gjitha është problem vetëm i tij.

6. Grimierët vendosin makeup në gjithë trupin
Sipas aktroes Viola Davis në filmin “How to Get Away with Murder”, është si një shtresë e re lëkure.

7. Djersa mund të aplikohet
Ka mënyra të ndryshme se si aktorët mund të duken të djersitur. Nëse regjisori kërkon thjesht trup të yndyrshëm, grimirët vendosin vaselinë në fytyrë, neës djersa duhet të duket se po kullon, akorët spërkaten me ujë dhe vaj së bashku ose likuide të tjera.

8.Qimet pubike janë fallco.
Ekzistojnë paruke edhe për to.

9.Lodrat e seksit përzgjidhen me kujdes të madh.

10. Aktorët nuk ecin nudo nëpër sheshxhirim njëherë që regjisori thërret:”Stop!”
Ndodhet gjithmonë dikush që pret t’i mbulojë ata me rrobat e posaçme, gati për të rinisur sërish skenën.

Loading...

Lini nje pergjigje