Standard.al

Sondazh i AN1 për zgjedhjet, PS kap vetëm 49 deputetë e shkon në opozitë. PD merr 47 mandate e LSI 36 deputetë

1

Sondazhi i AN1 për rezultatin e 25 qershorit vjen pasi një mori votuesish të pyetur, të cilët janë telefonuar personalisht me telefona statik dhe mobile si dhe janë pyetur me email te adresa e albanianews1.al se na nisni adresen, emër mbiemër, numër tel me pyetjen: Për cilën parti do të votoni me 25 qershor?

Te telefonuar apo me email janë kontaktuar nga 15 qershor deri me 21 qershor, ora 12.00, fiks 5657 votues nga qarqet e vendit. Pas përgjigjeve të emaileve nga ana e atyre që janë kontaktuar stafi ka kontrolluar në sistemin elektronik të KQZ, te lista e votuesve, nëse të dhënat e dërguara janë të sakta apo jo. Janë skualifikuar ata që nuk iu ka dalë emri në listën elektronike, siç e kanë dërguar me email.

Shënim: Sondazhi në fjalë nuk mendojmë të përdoret nga partitë politike

Qarku  Tiranë:

PS                        10 deputetë

LIBRA                   2 deputet

PDIU                    1 deputetë

PD                        11 deputetë

LSI                       10 deputetë


Qarku  Shkodër

PD             5 deputetë

LSI            2 deputet

PS             4 deputetë

Qarku  Kukës

PS             1 deputet

PD             1 deputet

LSI            1 deputet

Qarku    Lezhë

PS              2 deputetë

PD              3 deputetë

LSI             2 deputetë

Qarku    Dibër 

LSI             1 deputet

PD               3 deputetë

PS                2 deputetë

Qarku     Durrës

PS               5 deputetë

LSI             4 deputetë

PD              4 deputetë

LIBRA       1 deputet

Qarku  Elbasan

PDIU        2 deputetë

LSI             3 deputetë

PS              5 deputetë

PD             4 deputetë

Qarku   Fier

PDIU        1 deputet

LSI           4 deputetë

PS             7 deputetë

PD             4 deputetë

Qarku     Vlorë

PS               5 deputetë

PD               5 deputetë

LSI              2 deputetë

Qarku   Berat

LSI             3 deputetë

PD              2 deputetë

PS              2 deputetë

Qarku     Korçë

LSI          3 deputet

PS           4 deputetë

PD           4 deputetë

Qarku  Gjirokastër

LSI          2 deputetë

PD           1 deputet

PS           2 deputetë

(marrë nga www.albanianews1.al)

1 Comment
  1. syri says

    hhaaaa me lot

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.