Tuna urim special për Patrisin në “Ditën e Baballarëve” (FOTO)

0

Altuna Sejdiu dhe Patris Berisha shihen si dy prindër të përkushtuar jashtëzakonisht shumë ndaj Tianit.

Madje Patrisi njihet si një baba i mrekullueshëm.

Meqenëse dje ishte e ashtuquajtura ‘Dita e Baballarëve’, Tuna e uroi këtë ditë me një foto të veçantë të Patrisit me djalin.

Happy Fathers Day ?

A post shared by Tuna Sejdi (@tunasejdi) on

Lini nje pergjigje