Standard.al

NOSTALGJI/ Shqipëria e ’90-tës, në sytë e britanikut Parr (FOTO)

0

Këto foto janë publikuar nga fotografi britanik Martin Parr.

Ato tregojnë Shqipërinë e fundviteve të komunizmit.

Njerëz që presin në radhë për cigare, apo grindjet se kush blen televizorin e sapo ardhur.

Për shumë të rinj këto foto duken abstrakte dhe ata që e kanë jetuar e mallkojnë atë kohë, por disa media të Tiranës ngrejnë pyetjen nëse ishim më mirë në atë kohë.

Natyrisht që do ketë edhe nostalgjikë./standard.al

    

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.