Standard.al

“Mirësia nuk vdes kurrë”. Këto foto e vërtetojnë më së miri (FOTO)

0

Bota është një vend i mirë, me njerëz të mirë të cilët bëjnë shumë gjëra të mira.

Por, nganjëherë disa vepra të këqija të disa njerëzve na bëjnë të mendojmë se në këtë botë nuk ka mbetur njeri i mirë.

Këto fotografi e dëshmojnë se bota ka ende njerëz të mirë.

1. Ky njeri e pa këtë të ri se kishte nevojë, dhe e ndihmoi:

2. Ky motoçiklist e ndaloi trafikun për ta ndihmuar një të moshuar të kalojë rrugën

3. Ky është një berber i cili ofron prerje të flokëve në këmbim të një përqafimi

        

4. Kjo turmë njerëzish të cilët e kuptuan se aty ishte edhe një fans invalid, e ngritën atë për ta parë shfaqjen njëjtë si të tjerët

5. Ky burrë e humbi trenin e tij për ta ndihmuar këtë grua me çantat e saj

6. Ky zjarrfikës e shpëtoi një mace, të cilën pronari e saj e deshi aq shumë

7. Ky polic e prangosi veten në një grua që po tentonte të vetëvritej, në mënyrë që ajo të mos shkonte vetëm…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.