Standard.al

Luan Rama: Forca e LSI-së është mbajtja e fjalës!

0

Lëvizja Socialiste për Integrim organizoi një takim në Pukë ku u prezantuan kandidatët për deputetë. Nënkryetari i LSI-së Luan Rama deklaroi se kjo forcë politike është e para në Pukë që nga viti 2015. Ai theksoi se “forca e LSI-së është mbajtja e fjalës!” dhe realizimi i premtimeve konkret.

Rama prezantoi dhe disa pika të programit ekonomik. “LSI do të ulë taksat dhe do shtojë vendet e punës. Vlera e LSI-së është solidariteti dhe humanizmi”,- tha Luan Rama.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.