Standard.al

Fleta e votimit/ Ja renditja e partive për zgjedhjet e 25 qershorit

0

Në Komision Qendror të Zgjedhjeve është hedhur shorti për renditjen e partive politike në fletën e votimit të zgjedhjeve parlamentare të 25 qershorit.

E para në listë do të jetë LSI, që pasohet nga PS. PD renditet e

Ndërsa, PD e 6-ta.

Fryma e Re Demokratike(FRD) – 11

Partia Demokracia Sociale (PDS) – 12

Aleanca Demokratike (AD) –  10

Aleanca Popullore për Drejtësi (APD) – 17

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet PDIU – 13

Sfida per Shqiperine SFIDA – 4

Partia Aleanca Demokristiane ADK – 8

Aleanca Arbnore Kombëtare  AAK – 14

Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen, MEGA – 15

Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë  PKD – 3

Lista e Barabarte LIBRA – 18

Partia Social Demokrate e Shqipërisë PSD – 9

Partia Komuniste e Shqipërisë PKSH – 16

Lëvizja Socialiste për Integrim LSI – 1

Partia Socialiste e Shqipërisë PS – 2

Partia Demokratike PD – 6

Partia Republikane Shqiptare PR – 5

Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar – 7

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.