Standard.al

Fotoja e rrallë/ Enver Hoxha shfaqet i pirë gjatë luftës?!!

0

Ish-Drejtori i Arkivës së Ministrisë së Brendshme. Kastriot Myftaraj, i njohur për publikimet e fotodokumenteve nga periudha e komunizmit, ka publikuar së fundmi në profilin e tij një foto të ish diktatorit Enver Hoxha, të cilën ai e ilustron me faktin se me shumë mundësi Hoxha mund të ketë qenë i pirë kur e ka fotografuar Miladin Popovic.

“Komandanti legjendar” siç nuk e keni parë më parë

Kjo është një foto tjetër që tregon komandantin gjatë luftës së përbotshme. I shëndoshë jashtë mase si pasojë e efektit të ushqimit cilësor, ajrit të pastër dhe mungesës së lëvizjes, ai është fotografuar në këtë gjendje nga Miladini. Nuk dihet për çfarë arsye ka zgjedhur Miladini ta fotografojë vartësin e vet, por fotoja të jep përshtypjen se je përpara një njeriu të pirë që vetëm për luftë nuk është. Është interesant, por pamja e Enverit është e njëllojtë me pamjet që kemi parë në filmat e kinostudios me subjekt ballistët.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.