Standard.al

Në mitingun hapës të fushatës së PD-së ndodh edhe kështu

0

Partia Demokratike ka çelur fushatën për zgjedhjet e 25 qershorit.

Hapja e fushatës së PD po zhvillohet në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” në Tiranë, ku po prezantohen kandidatët për deputetë.

Por ajo që bie në sy është pjesmarrja në këtë miting i cili duhej të ishte një nisje e fuqishme për Partinë Demokratike e cila pas të paktën 90 ditësh në çadër kthehet në shesh, jo më për të kërkuar qeverinë teknike apo largimin nga pushteti të qeverisë dhe kryeministrit Rama, por votat për një ‘Repubikë të Re”.

Sot në Bulevard janë më pak mbështetës seç Basha ka mbledhur në protestën e fundit,  ku edhe u mbajt me tone të forta anti-qeveritare.

Nuk dihet nëse janë të pakënaqur nga marrëveshja apo të ‘lodhur’ nga daljet në Bulevard mbështetësit e Partisë Demokratike?!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.