Standard.al

Ja pse disa persona dalin në fillim të stories në Instagram

0

Ndodh që kur postoni një fotografi te “Stories” në Instagramin tuj, disa persona të caktuar dalin gjithnjë të parët në listë. Sigurisht që shumë prej jush e pyesin veten për këtë arsye sidomos kur vet Instagram nuk ka dhënë një përgjigje. Por për të gjithë kurreshtjen tuaj arsyeja është më e thjeshtë se sa mund ta mendoni ju. Personi që del i pari në listën e “Stories” është ai/ajo që i sheh ato më shumë. Ky person ju viziton profilin çdo ditë dhe është i interesuar për ato çfarë bëni ju. Epo nëse ju e keni vizituar një profil shumë shpesh dhe keni menduar se po fshiheni, dijeni se këtij personi do i shfaqeni të parët në listë./Opinion.al

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.